Bali dag 5

Vi gick upp vid halv 8 idag och kopte lite frukost, nu mera har vi ingen frukost pa hotellet. Sa det blev en youghurt och lite brod. Sen var det dags att aka till djungeln och tracking. Det var bara vi tva fran vart hotell och dom andra vi hamtade upp var ett gang lite halvfulla Australiensare pa en alder mellan 30-50. Dom var helskona bara garvade at allt :)
Det var en bra bit att aka innan vi kom fram ca 2 h, dom flesta vagarna vi akte pa holl pa att renoveras och var i stort satt bara grus och groppar.

Nar vi kom fram sa fick vi snygga hjalmar och flytvastar och sen borjade paddlingen. Det var hur kul som helst och naturen skall vi inte tala om, riktigt vackert. Massa vattenfall, vaxter, fjarillar och faglar. Vi stannade vid ett stort vattenfall dar man kunde bada och kopa dricka, sen fortsatte vi nerat. Det var lite laskigt ibland for det lag ju stenar i forsen som man kunde fastna pa och da kunde man ramla i vattnet, men vi lyckades halla oss kvar. Vi satt 4 stycken i varan bat, instruktoren, jenny, jag och varan "lilla" australiensare. Rickard !

I slutet skulle vi ner for ett vattenfall pa 4 meter sa det gallde att halla i sig, hur kul som helst! Sen fick vi lunch och sen hemat igen.

Sen vi kom tillbaka har det regnat nastan hela tiden lite trakigt, men vi skall snart ata. Och pa vart hotell finns ingen el for tillfallet, eller den kommer och gar sa far man springa ut till en liten dosa vid sidan av huset och trycka pa den igen sa gar det nagra minuter sa ar blir det svart igen. Inte mycket att gora, det ar val det som ar charmen men att bo pa ett billigt hotell.

Nu ar jag hungrig sa nu skall jag ata !!

// Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0