Bali dag 4

Idag tog vi sovmorgon till halv 10, at frukost och sen packade vi. Det var ju dags att byta hotell. Lag i poolen en stund nar vi vantade pa taxin och det var riktigt stekigt alltsa.

Det nya stallet ar okej, inte som det andra direkt. Forut gick spolningen sonder pa toaletten men det fixade jag och det droppar lite vatten har och var i badrummet men det ar sant man far leva med :)

Spenderat massa tid pa stranden idag ocksa. Horde att nagra var svenskar sa Jenny gick fram och pratade med dom, fragade om Gili oarna, dom sa att vi skulle aka dit sa vi tankte dra pa lordag, for vi har hotellet fram tills da.

I morgon skall vi ut i djungeln och aka pa en fors, kan bli riktigt grymt. Han vi bestallde av sa nagot om ett vattenfall pa fem meter som man skulle ner for haha jag blev lite nervos, men fasen man maste vaga har i livet !

Nu har vi suttit vid stranden och kollat pa solnedgangen och alla som fortfarande surfade, det ar kul att kolla pa och en dag skall vi ocksa sta pa bradan :)

Hittat en billig och asgod resturang ocksa som ligger pa samma gata som vart hotell :) idag at vi fried nudels with chicken.

Nu ska vi nog ut och shoppa lite stufs, men inte slosa for mycket, det ar sa vi lever nu !!!


// Maaaalin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0