Bali dag 10 (eller Gili)

Hej nu ar vi antligen pa Gili, har ar det ett paradis. Det tog cirka 2 timmar att aka hit fran Bali med en snabbaten och det var gott att kunna sitta uppe pa taket och sola nar dom korde.

Nar vi kom fram sa blev vi med lurade direkt till ett "hotell" eller det var inget hotell det var ett stalle som hade tva rum typ mitt bland dar infodingarna bodde, sa vi tankte att det har bli billigt och bra, 160kr for oss tva. Vi hade pratat med en tjej som varit pa Gili 4 ganger och fragat henne om hon viste nagot bra stalle att bo pa. Och det stallet hon tipsade om heter Snapper och vi gick dit och kollade efter att vi redan hade checkat in pa forsta stallet. Eftersom Snappers lag mycket narmre stranden sa bestamde vi oss for att byta, sa utan att ha sovit en natt pa forsta stallet fick vi betala 160 kr, men vi tankte pa att vara mammor nog hade blivit nojda med det beslutet!

Igar var vi ute och at pa ett jattemysigt stalle som lag uppe pa ett tak. Sen tog vi nagra ol pa en bar och pratade med en grek, han tipsade om att ga runt on. Det ar det vi gjort idag bland annat, det tog nastan 1.5 timmar. Jattefint.
Jag joggade mig runt en stund men for det mesta sa cyklade vi. Alla cyklar omkring har efter som det inte finns nagra bilar, valdigt harligt.

Det var daligt vader imorse, regn efter en halvtimma pa stranden sa vi gick hem och satt ute under taket och laste istallet.

Men nu haller jag pa och svettas ihjal maste hem och duscha.

Bilder kommer nog upp i morgon, da ska ni fa se pa paradis :)


// Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0