Tillbaka pa Bali igen.

Japp da var man har och solen los hela vagen pa oss fran Gili. Det var spannanade att aka bat idag, forst sag vi massa delfiner som simmade vid baten och hoppade (inte precis vid baten) sen sa blir Jenny helt plotsligt valdigt nervos och fragar mig varfor alla runt omkring verkar prata om nagot (pa typ ryska). Jag kollar upp och ser typ hur stora vagor ar pa vag mot oss, fran ingen stanns. Alla tror typ att det ar en tsunami som kommer, skitlaskigt. Men det visar sig att det berodde pa att vi kom ut pa ett oppet hav. Men det var liksom som om vagorna kom mot oss, usch det sag illa ut dar ett tag.
Men vi kom tillslut fram till Kuta efter att ha akt bil i 120 ar pa vagar som ar under ombyggnad och formodligen kommer att vara det ett bra tag framover, trafiken har ar helt galen. Man skall vara glad att man klarat sig utan att krocka eller do. Har kor dom i 6000 varv pa 2an innan dom vaxlar och sen ar det bom stopp pa grund av all traffik. Bara att tuta och kora.

Nu har vi flyttat in pa Ayu Beach Inn, samma stalle som sist. Vi fick ett rum har som har en dubbelsang och en enkel sang, det ar ju bra for pa mandag kommer Rickard, Jennys pojkvan. Det som ar synd ar att rummet luktar skit, sa vi har precis varit ute och kopt rokelser som vi skall peppra in i rummet.

Vi skall tydligen ut med Rocky ikvall ocksa eftersom det ar det enda han har tjatat om sen vi traffade honom forsta gangen. Han aker hem pa tisdag tror jag.


Hoppas allt ar bra dar hemma ! // Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0