Pa utflykt

Idag har vi varit pa utflykt. Tog en taxi fran Kuta och akte forst och kollade in Dreamland, som ar en strand. Vi har hort att det skulle vara grym surfing dar men nar vi kom dit var vi helt ensamma. Antar att vi valt fel tid pa dygnet. Men det var helt klart en jattefin strand. Sen sa hade varan taxigubbe akt nar vi kom tillbaka upp till parkeringen sa jag fick ga och bestalla en ny transport. Tillslut kom en liten minibuss och hamtade oss. Da akte vi till Uluwatu, dar gick vi till ett tempel. Dar bor det aven massa apor. Var frackt att se dom live. Bebis aporna var sa himla sota, dom hangde dar under sina mammor nar dom gick runt.
Nar vi gick runt dar inne sa var det en apa som borjade ga efter Rickard, han blev skitradd och forsokte fa bort den, da hoppar den upp och satter sig pa hans axle. Herre vad vi skratta och han stod dar livradd. ''Ta bort den, ta bort den !''
Fran templet var det grymt harlig utsikt ocksa. Det lag langst ut pa ett hogt berg och under slog det turkosa vattnet. Fint fint.
Sen akte vi tillbaka till Kuta och at pa vart favorit stalle. Sen gick jag och Jenny till stranden och Rickard til poolen.

Nu har vi spelat lite kort och sadar, i morgon ar det dags att surfa igen for nu har mina sar pa magen lakt.
Weehooo !!
//Malin
l
.
Dreamland !


Uluwatu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0