skaaaav

Större delen av dagen har jag tillbringat gåendes. Har gått över allt fast ingen stanns. Städade lite här och sen gick jag för att fixa lite saker. Har bland annat fått hjälp att få ur posten ur lådan eftersom det verkar vara en cykelnykel jag försökt öppna med. Inte konsgigt att det inte fungerar, så nu har jag blivit bundis med visevärden. Måste gå till henne varje gång jag skall hämta posten.
Gick ner till torget och fikade med Björn. På Eat såklart. Har hört att dom skulle lägga ner, men tvekar på det alltså. Vi bidrog hur som helst med lite pengar idag. Björn köpte en dubbelexpresso, den var inte lite stark. Jag vet att jag aldrig skall köpa en sån nu.



Nu är det snart dags för lite träning och jag är sjukt sugen. Hoppas att knät skall kännas lite bättre idag, blivit lite svullet igen efter en akrobatisk konst jag bara var tvungen att göra.
Slog på stort och gjorde sallad i morse och ett ägg som bara var kokt till hälften, hur lyckas man med allt? För lite vatten skulle jag tro. Whateveeeer..
Ikväll blir det Sex and the city kväll med Björn.


Tjoooheej

Jag står bakom din rygg tätt intill i alla lägen..


Kommentarer
Postat av: BJ

Jag är så hiiimmla vacker ♥

2009-01-23 @ 17:46:43
Postat av: malin

vacker som en dag ;)

2009-01-23 @ 19:10:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0