chai-latte

När jag skulle upp kl 06.00 i morse så frös jag och hade ont i huvudet så jag tog det "tunga" beslutet att stanna hemma. Tänkte att det inte skulle vara så populärt att smitta ner barnen. Under kan ju ske och när jag vaknade någon timme senare var alla sjukdomssymptomer som bort blåsta. Eller ja, lite ont i halsen har jag faktisk.
Efter att ha ätit en ordentlig frukost (för ovanlighetens skull) innehållande gröt, ägg och knäckebröd så begav jag mig på cykel ner till torget för att hänga lite med Björn. Idag var det Expresso House som gällde och jag drack min första Chai-latte, blev lite besviken på smaken. Det blev för mycket av samma smak. Tackar vet jag den vanliga latten. När vi suttit och spanat in allt folk som gått förbi, rödhåriga och haltandes, drev vi runt i lite olika affärer och Björn fyndade en randig tröja. Som dessutom var nedsatt, scoooore ! Jag tänkte på min ekonomi, fick ont i magen och höll hårt i pengarna. Vi gick till biblioteket och lånade massa cd-skivor. Okej jag köpte faktiskt ett lånekort för 20 kr och en påse för 2 kr men mer än så kommer jag inte ha råd med.

Nu sitter jag och lyssnar på skivorna här och det är rätt mys med en hög framför sig som skall lyssnas igenom och sen skall jag ju såklart bedra biblioteket och lägga in skivorna på datorn. Men det vet ju inte dom. Önskar att det bara fanns skivor, alltså att man inte skulle kunna ladda ner. Det var mer värt då.



what if I do
what if I don't

det finns så mycket

Finns inte mycket tid nu, det är jobba och sen hinner man knappt landa hemma försen man skall i väg och träna. Jag trivs när det är så, ständigt i rörelse. Fast äter helst inte smörgåsen som jag inte hunnit smöra löpandes.
Men idag är det ingen stress. Slutade fyra, nu äter jag nudlar som smakar bränt och väntar på att tvätten skall bli klar så jag kan gå bort till Nea och hämta lite vätska.

Jag tycker det är så praktiskt här..... ursäkta sa du praktiskt? Du är fyra år.
Hos er trivs jag.



Kan inte sova för att jag undrar och det snurrar så.



Det var länge sen vi sågs
Det måste gått ett år
Tiden rinner förbi
Stora människor har ingen tid
Det är vi som bestämmer

what a night

Min lördag fick en dramatisk vändning. Nea drog med mig ner till Bellas och sen vidare till Hamnkrogen. Det var lyckat och öl kan man inte få för mycket av heller. Tack Nea Carlsson.

Idag är det söndag och nu har jag och Helen vart i stan, skulle käka och sen kolla nya Wallander filmen. Men det fanns inte riktigt ork för bio idag så det blev kinamat buffé och jätteont i magen. Aj aj. Får gärna ha gått över tills i morgon för då tänkte jag jobba.
Har vart en bra dag idag. Varför finns det så många skumma typer i stan?
- Heey jag har förlorat mitt hååår.

Puss


Lördag

Vi kom 3a i Rössö Cup, helt okej ändå. Vi åkte ut på straffar. Det var himla kul att spela ute igen.
En jävla piss lördag. Vin+egentid=skit. Lika bra att gå och lägga sig.



Godnatt.



release me.
no spell


fantastic four

Det har vart en bra dag idag och kvällen har också varit bra. Mysigt att träffa er alla på samma gång, händer inte varje dag. Vickan, Lisa och Karin. Gick ner till torget och handlade vilket behövdes, typ ekade i kylskåpet. Vi kollade på film Min första kärlek den var lite smårolig och mysig. Din väg Ieder bort från oss. Du borde inse vad som händer.
Imorgon är det cup, Rössö Cup och jag är jävligt taggad. Nu smäller det. Skall inte stå i mål, weeeah.
 



And if I should ever go away
Well then close your eyes and try
To feel the way we do today
And then if you can remember

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for


// Mallan

skaaaav

Större delen av dagen har jag tillbringat gåendes. Har gått över allt fast ingen stanns. Städade lite här och sen gick jag för att fixa lite saker. Har bland annat fått hjälp att få ur posten ur lådan eftersom det verkar vara en cykelnykel jag försökt öppna med. Inte konsgigt att det inte fungerar, så nu har jag blivit bundis med visevärden. Måste gå till henne varje gång jag skall hämta posten.
Gick ner till torget och fikade med Björn. På Eat såklart. Har hört att dom skulle lägga ner, men tvekar på det alltså. Vi bidrog hur som helst med lite pengar idag. Björn köpte en dubbelexpresso, den var inte lite stark. Jag vet att jag aldrig skall köpa en sån nu.



Nu är det snart dags för lite träning och jag är sjukt sugen. Hoppas att knät skall kännas lite bättre idag, blivit lite svullet igen efter en akrobatisk konst jag bara var tvungen att göra.
Slog på stort och gjorde sallad i morse och ett ägg som bara var kokt till hälften, hur lyckas man med allt? För lite vatten skulle jag tro. Whateveeeer..
Ikväll blir det Sex and the city kväll med Björn.


Tjoooheej

Jag står bakom din rygg tätt intill i alla lägen..


det hänger på håret

Ångeeeeer. Jag har tabbat mig rejält så att säga. Skulle bättra på mina blonda slingor här om dagen, resultatet blev orange och det är inte okej. Ville mest skjuta mig själv i huvudet. Jag var ändå nöjd med den blonda färgen jag kämpat fram genom åren. Hur som helst oranget hår kan jag inte ha så jag panik köpte färg, gyllenbrunt skulle det bli. Det blev brunt men med en nyans av rött. Aj aj. I'm not my biggest fan just nu kan man lugnt säga.
Så idag efter jobbet var det jag som sprang in på kicks och fixade en annan färg, nu i hopp om att lyckas.
Det är så himla Malin Gustavsson att göra något sådär förhastat.
Barnen kände knappt igen mig på jobbet idag.



Om man skulle ta tag i det nu då haha. Och jag som alltid säger att håret gör allt.



Heeejs


Back on track

Det var typ över döda kroppen att gå upp i morse. Mådde inte okej helt enkelt men Ipren fick mig på benen och jag släpade iväg mig själv till jobbet. Har ju inte ens råd att vara sjuk nu för tiden. Fröken Malin blir ni inte av med så lätt.
Dagen gick ruskigt fort och efter jobbet åkte jag till mammas jobb och fick lite bidrag till mat. Så jag handlade lite nödvändiga saker och åkte hem. Fick världens jävla överskottsenergi och gjorde soppa som förövrigt blev god, stooolt. Sen gjorde jag semlor också med fina hemmagjorda mönster på. Diskade och städade lite med. Har fortfarande engergi kvar. Så jag antar att jag är frisk nu så i morgon blir det träna.



Sverige är tydligen bra på handboll.
Dags att plocka fram semlorna nu tror jag.


Pusss


Saturdaynightfever

Ligger i sängen och har inte orkat ta mig här ifrån på flera timmar. Nu är Malin sjuk för såhär piss brukar jag aldrig må. Fyfan. Vi gick i alla fall vidare i Rössö Cup idag, det kändes kalas. Sista matchen var mer som en dimma. Har tagit ett klokt och vuxet beslut om att jag inte tänker vara med att spela i morgon, det skulle inte fungerat. Det är klart att allt går om man äter massa tabletter men skall man må såhär efter så tar jag nog hellre det lugnt.
Känner mig lite som en vekling och jag tänker gå hem till mamma ikväll och lägga mig på soffan. Snylta åt mig lite mat också, pallade inte nudlar nu.
Varmkallvarmkallvarmkallvarmkall

Jag orkar inte grubbla, tänka och undra.





vart är du nu?





långa nätter

Var hos Micke förut och min rygg är nu h e l a d , längesen den kändes såhär bra. Se upp i morgon för nu är jag typ smidigast i Sv.

Lisa kom hit och höll mig sällskap i mörkret. Vi spelade upp låtar som vi skrivit. Du kan det där med känsla.
V a c k e r t ..


Ingens skratt är ditt likt

Ingen går fri från kritik

Men varje människa är född till att vara unik

Ingen kan vara perfekt

Så lägg ner det direkt

För att vara någon annan är inte lätt

Jag har samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort

                                                                                 Vackra toner glöms så fort bort

I morgon skall jag vara frisk så är det bara, finns inget annat.


sjuk

Vaknade i natt av att jag frös så jag tog på min en jättetjock tröja, men då blev det såklart för varmt. Insåg ganska snabbt att jag inte skulle klara att jobba idag. Eller rättare sagt att jag inte ens fick åka dit för då hade jag väl smittat ner allt och alla. Kommer att bli en fruktasvärt lång dag hemma. Det är inte alls kul. I morgon är det cup och då vill inte jag ha feber och känna mig segast i Sv. Aldrig okej!
Känner inte för att diska nu men det har liksom växt upp ett ganska högt berg som antagligen rasar om jag inte gör något åt det. Igår lagades det nämligen fin middag här. Rostbiff, potatissallad och skivade potatisar i ugnen. Det är inte varje torsdag det blir så god mat.



Funderar över att leta upp någon såndär kinesisk kur mot förlyldning, typ äta 8 vitlökar och andas in någon ånga. Kanske kan vara något.

Nu skall jag låta dagen sega sig vidare i snigelfart och börja diska.

// Malin


otta

Jag tycket inte om att gå upp kl 06.00 och det är orättvist att du får ligga kvar. Kom till jobbet i morse och tänke att jag kanske för ovanlighetens skull skulle få vara på den avdelningen som jag egentligen skall vara på. Det började bra, var där i ca 10 min. YES ! Men eftersom typ alla ordinarie är sjuka så blev jag skickad till småbarnsavdelningen, igen. No fence alla barn men jag gillar inte snor. På rasten tog jag en promenad, det var hur skönt som helst ute. Sooool. 
Nu tvättas det för fullt här och snart skall det lagas mat, men först handla. 


Fredag i morgon, redan. Good ideas? In that case tell me! 
Puss  

typ ledig

Varmt knä = dåligt . Till helgen är det Rössö Cup och jag skall stå i mål.
Eftersom jag skall göra mr idag så finns det inte plats för jobb. Finns däremot plats för städning av lägenheten.
Just det höll på att glömma. Igår efter jobbet begav vi oss till Torp för att skaffa en ny kompis till Kaj. Han heter Börje och är hur söt, tyst och snäll som helst. Alltså, Kaj och Börje. Tack för namnidén haha. Hoppas han är en överlevare !
Nej nu skall jag vara sådär sjukt seriös och dammsuga och sen torka golven, guud så tjusigt det skall bli. Om ni inte har något för er så är det okej att komma förbi med en ost och en ny disktrasa, den andra är stenhård.



// Malllllan

.




Det skulle vara 0 idag men det var det inte  . .
-09 plz

R.I.P

Den här dagen kunde inte börjat sämre på något sätt. Upp kl 6, bara det var en plåga, skulle mata mina älskade fiskar. Då ser jag hur Eli inte andas. I panik sticker jag ner en kinapinne för att peta lite på honom och se om han kanske bara ligger nere på botten och vilar sig, men det fanns inga livstecken. Han har alltså gått och dött under natten och lämnat både mig, Kaj och många andra i stor sorg. Till helgen får vi fixa en ny kompis till Kaj, stackarn.
Försökte skaka av mig det värsta och gick ut i regnet för att åka till jobbet.
-Okej, vad fan är det för en vit lapp som sitter på min vindruta?
AHA ! Böter, 500 kr. Caaaaatching !
Haha sånt som händer, vad gör det liksom ? Min fisk har dött det är lite värre. Det skulle ju vara näst intill omöjligt att ta död på dom. Känner mig lite som en dålig matte.

Nu känns det inte lockande att gå ut mer. Vill helst bara blir lite varm. Nu skall jag äta salladsrester.




Ingen annan kan få mig just så här
Varje gång när jag blundar är du där

Besök

Nu sitter jag här i soffan och lyssnar på Hovet. Igår flyttade jag inte här och allt gick fint. Vickan hjälpte mig att få hit fiskarna, som verkar stormtrivas. Dock är vattnet lite grumligt just nu.
Sen kom Helen hit och vi åkte ner och handlade lite mat. Kan ju behövas även om Sofi vart så gullig och lämnat en hel låda med n u d l a r .
Vi käkade tacos och så blev det lite vin såklart. Bra skit.



Mitt i natten, eller tja klockan var egentligen inte så mycket, då kommer Vickan, Ak och Julia på besök. Dom hade med sin en (hrm) jättefin inflyttningspresent, en röd stor vägarbetskon. Fick tyvärr inte behålla den.



Bidrag lämnades i burken, tack för det !




Attack, I'm not like that you know !

hit that

Vissa saker vill man bara inte läsa så nu tänker jag sluta läsa det.

Nu var det helg, igen. Tiden bara flyger fram. I morgon flyttar jag in i Sofis lägenhet kanske t o m börjar så smått i kväll. Skall bli en prövning på många sätt. Det kommer garanterat gå fint och man får lösa allt det på sitt egna sätt, det är det bästa. Fick förresten ännu mer jobb nu, fler tider. Nästa vecka är helt fullbokad och veckan därpå också, känns jättebra.

Nu skall jag i väg och laga lite mat det skall bli gott. Hoppas jag inte somnar bara, finns risk för det. Ett tips för er som har svårt att bli trötta, lämna blod det verkar vara en hit. Längesen jag somnade så bra som igår.



Just like this

check

Nu har jag genomfört det. Jag har lämnat blod för första gången och jag känner mig faktiskt väldigt stolt att kunna hjälpa. Det är väldigt enkelt och tar ca 10 minuter. Något alla borde göra minst en gång innan man dör.
Blen dock lite rädd när jag såg nålen som skulle in i min arm, men det visade jag såklart inte. Tur att Björn var med mig där och drog så lättsamma skämt om järntabletter. Haha stort t a c k ! Tycker förresten att du skall införskaffa dig en liten hund vid namn Poppie.
Fick massa saker också som tack för hjälpen. En handduk, en t-shirt, en bok, en isskrapa och en brosch (en bloddroppe). Tjusigt värre !



Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna här. Vet inte om det beror på min förlust utav 4.5 dl blod eller om det är dagen på jobbet, ute i snön och byggandet utav snögubbar som sätter sina spår. Skönt att det är fredag i morgon i alla fall. Jag slutar halv 2 så jag skall nog palla.
Var så duktig igår och gick och la mig i tid också. Hur som helst, jag är väldigt glad nu, just nu. För jag har vin på ingång.


Always nice talking to you !

13dagen

Har haft en bra dag idag. En bra dag ! Och en bra kväll. Jag känner mig stabil nu.
Allt känns lätt när man ser framåt, mot saker man vill skall hända, eller saker som man vet skall hända. Det får dagarna att gå lite snabbare, så är det i alla fall för mig. Saker jag tänker skall bli av. Även om man inte alltid får som man vill kan man ju i alla fall sträva efter att få det. Klart att det kommer upp hinder på vägen men hinder är ju till för att man skall ta sig över dom på ett eller annat sätt.


Jag vet, jag vet, jag vet men fan vad svårt. 

 



Alla boooorde sova, sova nu. I'll give it a try !



Just make good decisions
It won't stop
I can't stop

Är det så man gör ? veeeeeesst !

borde vart söndag idag !

Bara att ta det va fan
eller?




Ny stad

Jag och Helen tog tåget först till Göteborg och därifrån bestämmde vi oss för att åka till Mariestad. Bara lite spontant så. Ute var det sjukt kallt och på tåget också. Vad kan man göra i Mariestad då? Jo man kan gå till ett köpcentrum som innefattade ca 5 affärer, man kan gå in i en mysig och varm kyrka och man kan fika, såklart.
Hade sjukt flyt med tåg och bussar och så där, behövde inte vänta mer än 4 minuter som mest tror jag.



Nu skall jag förlora i kortspel, igen.

Hejs


Isenta seger

Fy fan vad skönt när finalen var slut. Kände mig mer lättad än glad tror jag. Tjejerna var kalasbra och jag hade inte så mycket att göra där bak i målet, är väldigt glad för det.
Nu kan jag inte sitta still länge till för att min rygg tillåter inte det. Måste gå gå gå gå gå och gå.

Igår var det i alla fall väldigt mys. Hade en lugn (trots rätt hetsiga diskussioner) kväll hemma hos Lisa och vi åt tacos och sen kollade vi på en film. Åkte också en sväng med Ak´s rallybil. Jag tycker helt klart vi skall köra på våran plan till sommarn. Kan bli mer än bra.



Nu skall jag dra till Stivve !!


Peace out !

Att det lilla kan göra så mycket.
 
Tack för mig hej !


man måste tydligen ha en rubrik !

"Jag tänker på den där killen som sett Tarzan i lagunen. Han tog en starkströmsledning som lian och damp direkt. M a n   s k a   i n t e   t r o   m a n   ä r   t a r z a n " 


Mitt liv som hund, se den.

Isentaslutspel i morgon. Hoppas på samma spel som det var igår. Underbart att vara målvakt då. Aldrig underskatta bara spela vårt spel. Ladda ladda.
Måste knarka lite piller nu har ont i min rygg, aaaao.

Annika drog förövrigt Sveriges kanske sämsta skämt igår. "Vad heter samernas bikini?" hmm....L a p t o p. Emely hade jättesvårt att fatta så hon hitta på ett eget. "Vad heter det samerna skriver på?" L a p p !  haha kul där.


Det kunde vart sagt i en dröm men det var på riktigt.

// Mallls


09

09 01 01 D e t   h a r   b ö r j a t   n u  !

Att lämna nyårsafton lite åt ödet och inte ha några förväntningar var nog det bästa jag kunde göra för det blev perfekt.
Fick 12-slaget så som jag ville i år och inte en sekund för tidigt eller för sent. I år hade det nog inte spelat någon större roll i vilket fall. D u  var där. Det betydde hur mycket som helst.

Middagen hemma hos Julia var också mycket lyckad. God mat och fina tal. Och umgänget går absolut inte att klaga på, tjejer ni är b ä s t. En sak jag kom att tänka på nu var att vi glömde ta vårt årliga nyårsfoto, det var illa.


Julia och Julia


Repris från 08



"Den har förgyllt mitt liv. Jag har använt den säkert mer än 365 gånger. Den har fått ett eget namn. Han heter Laban. Jag älskar honom"  Jag nämner inga namn men du är bara för underbar alltså hahaha !

En bra start på 09 idag.

RSS 2.0