torsdag

Snart skall jag på ut/inflyttningsmiddag skall bli trevligt. Igår var en mycket bra dag. Jag och Anna var först på torp. Anna rev ner något i varje affär vi var inne i och jag försökte spela oberörd även om jag skämdes jättemycket, men det är lugnt Anna. Vi hittade även en jättefin glittrig paljettklänning som Anna skulle haft på sig på Vallens 50 års-fest oturligt nog hittade hon en annan som satt lite bättre, skit.
Efter en lång shopingdag så åt vi GI-mackor, nyttigt skall det vara. Sen blev det lite träning, först biffade vi på gymmet och sen simmade vi i ca 30 min, när vi simmat ett tag kom massa tanter, vi misstänkte att det var någon konstig sekt som hade möte. Dom satte igång mysbelysningen då gick jag och Anna upp, handlade lite och åkte hem till Soffans soffa. Kollade på Bonde söker fru/man....och sen på ett program om en fet kvinna som blev matad av sin man, hon skulle tydligen gå upp ännu mer usch..

Idag har jag softat nere vid bryggan, tog med min nyinköpta mp3, asgott. Kollade några avsnitt av Prison Break, försvann in i en annan värld ett tag. Gott.
I morgon vill jag jobba.



puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0