Tack gud för desinfektionsmedlet

Ja, jag har jobbat idag. Kunde inte blivit gladare i morse när dom ringde. Hade t o m två ställen att välja mellan. Antingen i Ödsmål eller i Jörlanda. Det var inte svårt att välja. Blev såklart Ödsmål, mitt favoritställe hittills. Barnen är som små ljus. Hamnade hos kottarna (dom minsta barnen). Efter 20 min så var det en liten kotte som släppte ut syndafloden, mitt på golvet. Malin fixar ! Ibland blir jag bara så trött...
- Stå still eller sätt dig ner, gå inte här för det är blött på golvet.
- PLAAASK ! och nu blev strumporna jätteblöta.. och golvet fylldes med små fotspår.
- Vad sa Malin ?

Jag ljög för ett barn idag. Men det var i förebyggande syfte. Det var en vit lögn och hade jag inte sagt den hade hon fortsatt vicka på stolen och så småningom ramlat baklänges och slagit i huvudet i golvet. Så man kan säga att jag räddade ett litet huvud genom att dra en vals.
Dagen fick ett lite abrupt avslut då en av fröknarna tyckte jag såg väldigt sjuk ut. Jag sa att nej jag mår bra, men hon trodde mig inte utan skickade hem mig. I och för sig bara en halvtimma för tidigt men ändå. På väg hem upptäckte jag till min stora förvåning att det saknades en vante. Hm, vet inte hur den kunnat hoppa ur min ficka, men jag drar slutsatsen att något litet barn kanske vart och lekt med min varma vita vante, snyft. 

Nu skall jag ut och springa känns som en prio 1 ! Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0