dröm

Idag när jag och M var ute på Hallberg-Rassy och jobbade frågade hon om vi fick gå in i en båt och titta. För att jag sagt att det var en sån båt jag velat ha sen jag var liten. Det var stooort! Gick in i en 54 fot stor båt som kostatde runt 15 miljoner kr. Det är bara att jobba på. Snart där. Grymt och där var min dag gjord. Är alltid som ett barn när jag går där och smyg tittar in i båtarna men idag gick vi in. Lättroad.



jag är inte gjord av sten



Tankar fryser fast
Jag springer allt jag orkar
Lämnar allting kvar
inget tar jag med mig
Lämnar allt jag har
för en timme vackert väder
Släpp mig jag vill ut
det känns som jag har feber
Släpp mig, släpp mig nu


Vänner emellan

Har nyss kommit hem efter 2.5h jobb. Idag hade dom studiedag på förskolan så det var inga barn där. Det flöt på idag ,ingen stress därav ingen onödig irritation. Jag och städvagnen var ett med varann idag.

Ibland undrar jag varför jag jobbar, vill egentligen göra massa intressanta saker. Måste få ut något av det. Alltså vet ju att man måste jobba för att överleva, men det är svårt att hitta motivationen ibland. Ett mål, en resa till Canada. Tror det kan vara grejen nu...

Snart är det Bonde Söker Fru också. Idag är vi bara två trogna tittare, men det räcker gott och väl.  

Ooookeeej, jag tycker ändå året då Fredrik var med är oslagbart.


knocked up

Sol, jogging och gröt. Supergo start på denna dagen. Snart väntar jobb men det blir bara kul för idag jobbar jag med Vickan. Idag är det förresten inte så fult ute. Tycker det världen är ganska fin idag.




men försök


Hösten är gul och ful.



och stora havet...

Har precis diskat fram mitt kök så nu kan jag äta igen. Idag fyller mammi år så jag skall snart på kalas, trevligt. Idag var jag och Karro på ett roligt städ hemma hos en äldre dam. Vi fick piska mattor och typ vara hennes umgänge i 3h. Blev tvingade att sitta ner i minst 10 minuter fika med henne. Kakor och saft.  
Vissa dagar går allt lättare än andra.  




Ibland vill man inte gärna gå in
fast regnet öser ner
Ibland vill man hellre sitta kvar
Och skratta högt där döden ser


- Jakob Hellman, min Gud.


vilken jävla dag :D

Idag jobbade jag med J och jag säger bara att det här är en dag jag inte kommer glömma på ett tag. Började kl 6 och skulle till stan, första gången vi åkte dit själva på jobb. I jörlanda kommer vi på att vi glömt vägbeskrivningen och vi har ingen aning om vart vi skall eller vilka jobb vi skulle göra. Jobb: 5h, Bilkörning: 4.5h. Inte okej någonstans. Vi hade två näradödenupplevelser...1. jag glömde väja och det kom en stor lastbil, blev lite svett där kan jag säga. 2. en kille har sin kamphund lös och den hoppar upp i den öppna rutan där jag sitter och frågar efter vägen. Såg mitt ansikte försvinna i ett naffs. Men det gick bra. Ringde och asgarvade/grät till chefen som tyckte vi var två riktiga bonnar. Det är fasen i mig inte lätt. Men vi löste det tillslut med 100 samtal till AK som hade lite utav krisjour, fast att du är sjuk och allt. Har aldrig känt mig så vilsen som jag gjorde idag. Det ända rätta är att skratta åt det. Det är tur att det inte är vi som betalar bensinen. 

 
Krya på dig !


gör om gör rätt

Vem har tid att blogga när man kan skruva ihop grejer från Ikea? Inte jag i allafall.
Och Anna du kan sluta undra hur det skall gå för mig att bo själv! Det går bara bra och stöter jag på problem så löser jag dom. Som häromdagen så råkade jag låsa ute mig själv. Inga nycklar och absolut ingen bricka. Smart som jag är så kollade jag in genom rutan vilka som bor i mitt trapphus och ringde 118118 efter att ha bankat i en kvart. En hjältinna kom och öppnade dörren för mig, tack.



Sanning är önskan.
Vi vill tro.
Det som vi vill tro kallar vi för sanning.
Och när kärleken kommer in i bilden tappar vi bort sanningen.


Brr

Tillbaka till verkligeheten. Här händer grejer direkt. Var en av dom första på en olycksplats igår och fick ringa räddningstjänsten. Jag kan verkligen inte hantera stressituationer. Fick knappt fram vad gatan hette. Panik och kaos.

Kärt återseende Sverige och bara 12 grader. Nea gjorde ett bättre intryck. Vin, god mat och efterrätt stod serverat när jag kom hem. Tackar vet jag mat med krydda. Det är tydligen inte inne i Tunisien i allafall.



ciao!

RSS 2.0