What a day

Underbart med en longboard skulle jag vilja säga ! Har aldrig köpt något bättre, tror jag.


ANNA !


:)




Snart är det träning puss


Vet du vad lycka är så säg det nu.


Longboard

Jag har äntligen skaffat mig en longboard. Dream on til' your dream come true.
Nu skall jag bara lära mig att åka och det är inte som vanlig skateborad direkt där man får ta fart varje meter, nej nej den här rullar som tusan.

MynewfoundLOVE !


sicko

Nu har jag fått den. Förkyldningen som drabbat andra men inte mig, tills idag. Har känt att den var på G nu ett tag så jag har ätit naturläkemedel i förebyggande syfte men tydligen var den utav en aggresiv art så det höll inte. Förresten vet jag inte om jag tror på att sånnadäringa Echinagard hjälper, tror det sitter mest i skallen faktiskt. För går man runt och känner efter om man är sjuk ja inte konstigt att man känner sig sjuk då. Jag som skulle jobbat idag och allt, blev ju inget med det. Istället skulle jag lägga mig i soffan med datorn i knät och kolla på Greys men då rasar datorn ner på golvet så att laddarsladden liksom går av på något konstigt sätt och det blir monsterglapp. Kommer typ inte in någon ström. Händig som jag trodde att jag var försökte jag laga det på mitt egna sätt. Nu är det inget glapp längre, YEAH, det kommer ingen ström alls. Jag sumpade därmed alla chanser att kunna ladda min dator.
Nu skall jag snart ringa ner till Expert för att se om dom är så bra och har nån sladd som jag kan få köpa, hoppas den typ är gratis!




// M


time is a slug

Jodå jag överlevde dagen och jag har jobbat med världens goaste. Lärde lillkillen att rocka rockring inte bara det men när man ser att han gör framsteg så blir jag så glad.
Sen var det träning och jag vet inte vad som pågår i min hjärna just nu men det snurrar verkligen och inget fungerar. Det skall vara en frihet men just nu känns det mest panik, bara för att jag vet samtidigt som jag inte vet alls. Vill vara någon att räkna med och det skall jag bli också. Tre veckor till sen är det förhoppningsvis superbra!





"Av allt du har på dig är ditt ansiktsuttryck det viktigaste"


Jag vill inte bli 130 år !!

ingen ork

Har ätit så sjukt mycket våfflor idag men så är det ju bara våffeldagen en gång om året också. Håller på att bli sjuk för jag känner mig sådär svag men det skall vi snart sätta stopp för, fick några (tydligen) "superbra" tabletter av mormor. Jobbade en stund idag slutade vid 1 så det var skönt. I morgon blir det en heldag, först städ och sen i barngruppen till klockan 5 och fredag med. Jag hoppas inte jag blir sämre nu för jag kan inte tacka nej till jobb.


Good night good night

utanför mitt fönster

"Jag åt massa och det var en jättestor påse och den var jättestor. Det fanns kvar dagen efter och så dagen efter söndagen med. Det räckte i två dagar........

Jag antar att det är ett gäng förskolebarn jag hör utanför och fröken börjar:
trala la la lalalaa laaaa.... trala lala lalaaa (typsikt dagisfröknar)

"För Anton har hittat hit idag, eller nej vad säger man Anton har sparkat sig hit" ?



Nu blev det väldigt tyst igen.

Har förresten läst att det öppnat en ny tattueringsstudio här i Stenungsunds som ägs av en 19åring (Petter), vet inte om han fyllt 20 än i och för sig. Men ballt !


don't try

Måndag igen.
Var förövrigt härligt väder idag (ett tag i alla fall) satt ute och solade och sen blev det en glass nere på bryggan.
Har också hunnit med en intervju på posten. Kändes riktigt bra och hon verkade bara positiv så nu hoppas jag på napp.



Vi var hos AK5 förut och åt bullar och möte, viktigt möte! Vickan skall vi åka ut med din båt snart eller?

Dom som bor över oss verkar vara vakna 24h om dygnet och typ syssla med sumobrottning. DUNS, duns DUUUUNS..

And even though the moment passed me by
I still can't turn away

tyst

jagt vill inte sova fast jag måste tydligen vara tyst!!!!!!!!!!!!





aja god natt dååååååååååååååååååå

up all night, nejtack

Hallååå. Vem tusan lade sömn i mitt vinglas? GÄÄSP.


miss lycka

Värre saker har väl hänt men nu är det så att jag på något sätt lyckats med att eller jag vill inte kalla det för ett lyckande men jag kan hur som helst inte öppa mina dokument på datorn. Det är fruktansvärt irriterande nu när jag hemskt gärna vill öppna och läsa dem. Jag vet att det kan bero på att jag råkat radera programet man öppnar textfiler i men jag är ju inte dummare än att jag ersätter det med ett annat program, ett bättre program. Fungerar ju tydligen inte ändå. Men jag skall nog lösa det här tillslut tänker inte ge mig.


// M


i rörelse

Cyklade i superhög hastighet till gymmet i morse sen var det hem och diska en snabbis för att sedan bege mig till mitt älskade Stora Höga, där var allt sig likt. Alltså inga drastiska förändringar. Tvättade mammas bil hos mormor och morfar sen fick jag gå in och värma händerna lite. Då kom morfar hem och sa några visa ord. " Man lär sig av sina misstag". Och syftade på min (första) böter, kände inte riktigt att jag ville ta upp att jag fått en till. Så jag nickade bara instämande. Efter att ha ätit brutalt många Tjörnkakor så körde jag vidare ner till havet. ÅÅåh härliga väder nu måste detta hålla i sig.


the sun is shining the weather is sweet yeah

Cyklade ner till torget och där träffade jag Björn utanför vårdcentralen. Han tror att jag förföljer han och det gör jag också!

// M


vååår i mitt hår

Jag tror bestämt att våren är på väg och hur underbart är inte det då happy happy..! Var på torp igår och där inhandlades bland annat en basketboll eller ja det var det enda som inhandlades. Så idag har det lirats lite. Jag tackar alla vädergudar som finns för att solen lyser nu. Känns som om man laddar upp batterierna ordentligt nu efter vintern. Vill bara vara ute hela tiden. Skall snart gå ut till basketplanen strax utanför, ser ut som om den lika gärna kan ligga i USA, asballt.





right or wrong doesn't matter anymore

uppdatering

Nu finns det lite saker att skriva om här inte för att jag har haft tid för jag har jobbat nu i två nästan fulla veckor, helt kalasbra har det varit.
 Har fått en operationstid i mitten på april och det känns både bra och dåligt. Känns skönt att man vet när det skall hända men hade gärna haft den reda nu i mars så man var på 0 så fort som möjligt.
Jag har flyttat, igen. Denna gången hem till Nea, så nu bor jag här i ett rum och det känns väldigt bra. Björn hjälpte mig att flytta på i fredags så redan i lördags var allt på plats. Åkte till Orust senare på lördagen och sen åkte jag och Helen till stan. Satt på Sense en stund och tog en drink. Alla chaffisar i hela Sverige verkade vara upptagna med att kolla Melodifestivalen. Och på tal om det, vad hände där då? Opera, ja men det kan funka.
Idag fick jag ett glädjande samtal alltså, skall på intervju till posten på måndag. Hoppas hoppas....



I morgon kommer det bli en bra dag för det vet jag redan nu !


Pusss !

trafikpolisen

Javisst är det fredag den 13e idag. Fick precis böter av trafikpolisen, 500 kr IGEN! Förresten orkar jag inte sitta här och skriva, är inte alls laddad för det.
En riktigt piss dag (fast inte jobbet då).
Svag svagare svagast



Never let go

aldrig någonsin

Euforiochendorfin.


Do you remeber :)

Thank God it's Friday

Idag har jag haft äkta  f r e d a g s k ä n s l a  <3 underbart. Det känns bra att jobba på en fredag för då känns det så bra när man slutat för dagen. Glömde t o m av att gå hem typ.
- Malin din tid är ute nu. JAAA !
Och nu har jag vart hos mamma och ätit, tror hon vill att jag stannar här lite för hon kom nyss in med vin till mig här, hm inte fel. 

 
Förföljd på dagis....
-Vart skall du?
-På toa.
-Jaha okejdå
.


When the morning gathers the rainbow
Want you to know i am the rainbow too


Drömmar

Har vart hos Björn nu och ätit en massa chokladdrömmar, farligt gott. Skall nog rulla till sängen snart. Tröttare än såhär går inte att vara. Upp kl 06 imorgon det skall faktiskt bli skönt, få fart på dagen lite. I morgon fyller AK 20 år och idag fyllde Dennis 20, alla blir så stora nu. Grattis förtusan !



Godnatt !

Var den du är inte den andra vill att du skall vara


Som att gå på vatten

RSS 2.0