Tillfälligt avbrott

Det finns ingen ström just nu,  är ur funktion.
Reperation har påbörjats..




happy end is a lie, lie, lie



.


dizzy

Jag tror jag är utanför mig själv. Det är min känsla. Som om jag sitter på min egen axel och bara ser hur allt sker runt omkring.
Kan inte lyssna på musik hör fel saker.
Tränade förut i 2 timmar, jag ville inte vara där men det var jag iallafall. Det kändes som om det aldrig tog slut. Alla runt om bara skrattade. Svårt att andas nu.
Det regnar ute. .som om det var beställt, dagen till ära.


Allt på en gång, allt.

It's gonna be a long night.....again.


in between

Det är kallt, överallt. Har tvättat bilen nu också i brist på annat. woow. Har inte ens lust att skriva här så jag fattar inte varför jag gör det. Vad kan man säga som är intressant liksom.
I natt lyssnade jag igenom Volbeats nya album och det blev bättre för varje gång. LYSSNA !
Guitar gangsters and Cadillac blood.- 08 yes.

Idag sa min morfar något så rart till mig, fick mig att tänka till lite. Tack.
Vi är så lika du och jag.






Vart står du nu.
Berätta vart du står ikväll.

Tid tar tid

Var hemma hos Björn igår kväll, han hade bakat vaniljbullar nu i veckan under en av sina arbetslösa dagar. Vill tacka för det och ge bullarna 10 röda rosor. Utan att överdriva så kan jag säga att dom nästan var i klass med mormors. Det är inget dåligt betyg. Bli bagare Björn.

Idag så har jag jobbat i Spekeröd på Tveten. Blev lite stressigt i morse när det inte fanns någon bil. Då fick Ulf komma till undersättning, tack för det. 8.5 h....längsta hittills. Snälla barn, det gillar jag. Smarta var dom också.
Var en old friend of mine som också jobbade där upptäckte jag idag, trevligt att prata lite.
Annars var det rätt grått idag.
Skall åka till Anna nu och kolla Bonde söker vad fan som helst.



Ord, varje litet ord.
<



Kom hem NUUUU !!!


Under samma tak

Ni borde veta bättre än så, två vuxna människor. Fyfan.
Tappade helt suget att ens försöka nu.
Och dina ögon, jag såg rakt in i dom, vek inte undan, sa det jag  ville och gick. Ditt ansikte var sig inte likt.
Log inte för att det var roligt bara för att det hela var så patetiskt jävla löjligt.
Allt  var lögn..allt. Och jag vet det, men ändå. Varför bryr jag mig?

tanthumor

Idag har jag frusit konstant, det är inte okej att det är typ 16 grader på jobbet. Haha aldrig är man nöjd, på Volvo var det för varmt och nu är det för kallt. Och idag var jag tillbaka på Bergsvägen, kalla Bergsvägen. I personalrummet när jag satt och läste "Kom i form" eller någon annan såndär tidning utan mening fick jag ännu en gång lyssna på tanthumor och hur jag än försöker så förstår jag mig inte på den. Den måste verkligen komma med åldern.
- Är det du som är Malin?
- Ja det är jag.
- Gud så tokigt, vi har aldrig haft så många Malin här samtidigt (lägger av ett asgarv och tittar sig omkring på dom andra i soffan, ja dom verkar också tycka det är roligt)
- Nehe okej, så tokigt.
VAD ÄR POÄNGEN? skulle jag också skrattat

Helgen som varit = Kalas.
Åkte till Helen och vi lagade mat. Jag gjorde till min förvåning en blåbärspaj som typ fick 4 av 5 möjliga. 
Igår vad det bio i gbg, Låt den rätte komma in. Lite småläskig i mellanåt. 

Nu måste jag gå ut och springa och sen blir det att biffa lite.

Puss och kram



Jobb

Yes plötsligt händer det, som igår. Dom ringde och frågade om man kunde jobba, jag nästan skrek i telefonen "JAAAA klart att jag kan!". Men fick hejda mig lite i sista sekund då jag insåg att det skulle verka som att jag inte hade något liv alls och var mega desperat (vilket jag egentligen är).
- Hej kan du jobba imorgon?
- Ehm aa tror det skall bara kolla i mitt schema, det är rätt fullt nu förtiden förstår du. Nämen jag hade en liten liten lucka just i morngon, klart jag kan hoppa in och jobba då.

Fan vad glad jag blev !

Så idag har jag jobbat i Kyrkenorum. När jag kom dit var jag inte alls taggad och barnen var bara allmänt jobbiga. Dom pratade massa och jag kände mest för att limma igen deras munnar. Men sen återfann sig orken i mig och jag tog återigen makten över 3 åringarna. Råkade fälla en liten knatte idag, det var en hemsk upplevelse för mig, var tvungen att trösta honom och sen bygga duplo med han i en halvtimme. Byggde ett jättehögd torn som han rev ner ungefär 10 ggr. Fick bygga upp det varje gång. 
I personalrummet berättas fruktansvärda historier om kaniner som blivit tvättade till döds i tvättmaskiner och mitt ibland hånskratten sitter jag som en liten rädd och ensam vikarie och läser tidningen och önskar att rasten snart skall vara över. Glömde min mp3, höll på att avlida.


puss


TV

Snart börjar Generation fett, programmet vi alla väntar på. Det är sjukt äckligt och jag bara måste kolla på det.
Jag och Anna gymmade förut och sen simmade vi lite. Var ute och gick i stormen ..
I morgon skall jag jobba och det känns skitbra :)

puss

.



Ibland är det svårt.
Men känslan vinner över det mesta.
Så är det bara.















....

:)

Behöver jag säga något? Antar att ni fattar varför jag sitter här.
Igår var det bio som sagt och den var himla kul. Ros till den. Är sådär allmänt svenskt höst väder ute idag, blåser och regnar. Vad gör det ? haha,  my temper......still going strong.

Vill visa en bild från helgen som var......


tror hon var mer än nöjd....mrs Vallen.


Nu är det dags för mig att bege mig in i Prison Break dimman. Inte feeeel....

En bra söndag

Denna dagen tog aldrig riktigt fart och det känns bara bra. Jag och Helen tog ett bad i stormen. Det var sinnes kallt men väldans uppfriskande.
Snart skall jag på bio, Patrik 1,5. Hoppas den är lika bra som den verkar på trailern. Nu orkar jag inte skriva mer...



 
Du gör mig glad...


 


Vem behöver sova...

När man kan vara vaken hela natten bara för att man skall vara snäll och hämta sin lillebror på Askerön (?). Vad är ens det för något? När jag suttit uppe till 04.00 får jag ett sms där det står: Du behöver inte häma +  en glad gubbe på slutet. Nej men vad synd. När jag ändå betat av halva natten i mitt vakna tillstånd så var det bara att fortsätta... musik + prison break tack för att ni finns.



Tidigare under kvällen var jag och Anna och Annas glada vän Frida och biffade på gymmet. När vi värmt upp i ca 4 min slog tanken oss: Vad gör vi här en fredags kväll ? Ingen ville tänka mer på varför så vi satte fart i stället. Skall bara meddela att jag har ett par vader, jag känner det idag.

Sen åkte vi till Neas soffa och kollade på Idol. Jag känner mig inte så insatt, följer bara Bonde söker fru och program som handlar om feta människor. Måste stötta Anna i sin kamp mot de 450 kilona. Go for it girl....


Idag fyller Vallen 50 år, det skall såklart firas.

Trevlig helg

Jag är huslig

Börjar bli trött på att säga detta....men inget jobb idag heller. Funderar på om dom raderat bort mig från listan, fick ju trots allt jobbat 3 dagar förra veckan, hm ?
Idag har jag dammsugit hela huset, möblerat om och städat mitt rum och frivilligt städade jag ur badrumsskåpen. Fick för mig att det behövdes. Hittade saker jag glömt av att jag hade.

Igår kom mammas efterlängtade papper, hon har nämligen i hemlighet skickat efter papper från tjörns kommun om dagisvik åt mig, haha. Nej okej jag var med på det, men det var hennes idé. Idag fick hon för sig att jag skulle gå till AF och prata. Men hon vet ju inte att jag redan  pratat med dom och råkat säga att jag redan har ett jobb. Vilket jag faktiskt hade då så det var ingen lögn. Hade ju några tuffa arbetsdagar på Kinnmarks (typ 3st). Vid närmare eftertanke har även dom slutat höra av sig. Jag är inte alls eftertraktad på arbetsmarknaden.
Tooo bad för alla er där ute som inte får vara arbetsgivare åt mig !!!!!

                                                 


Igår spelade jag PLUMP för första gången, är glad att jag inte gjort det innan. Det visade sig att det inte alls var min grej, inte Annas heller. Men är man inte bra på kortspel är man bra på mycket annat. Så det så.

torsdag

Snart skall jag på ut/inflyttningsmiddag skall bli trevligt. Igår var en mycket bra dag. Jag och Anna var först på torp. Anna rev ner något i varje affär vi var inne i och jag försökte spela oberörd även om jag skämdes jättemycket, men det är lugnt Anna. Vi hittade även en jättefin glittrig paljettklänning som Anna skulle haft på sig på Vallens 50 års-fest oturligt nog hittade hon en annan som satt lite bättre, skit.
Efter en lång shopingdag så åt vi GI-mackor, nyttigt skall det vara. Sen blev det lite träning, först biffade vi på gymmet och sen simmade vi i ca 30 min, när vi simmat ett tag kom massa tanter, vi misstänkte att det var någon konstig sekt som hade möte. Dom satte igång mysbelysningen då gick jag och Anna upp, handlade lite och åkte hem till Soffans soffa. Kollade på Bonde söker fru/man....och sen på ett program om en fet kvinna som blev matad av sin man, hon skulle tydligen gå upp ännu mer usch..

Idag har jag softat nere vid bryggan, tog med min nyinköpta mp3, asgott. Kollade några avsnitt av Prison Break, försvann in i en annan värld ett tag. Gott.
I morgon vill jag jobba.



puss

Daniel Lemma

Godmorgon.

Nu försöker jag rädda den här morgonen lite. Har inte kunnat sova i natt vilket jag redan visste innan att jag inte skulle kunna göra. Så nu lyssnar jag på Daniel Lemma och hans mysröst, hoppas på att han skall höja stämningen lite.

Än så länge har dom inte ringt mig om jobb, vart dåligt på den fronten hela veckan. Men idag blir jag inte ledsen för det.



För idag skall jag och Anna åka till Torp och jag  skall försöka att inse min ekonomis begränsningar. Sen till kvällen är det dags för mitt favoritprogram och det enda program jag överguvudtaget följer, Bonde söker fru. Hemma hos Soffan.
Någonstanns idag skall lite träning få plats också.


Steget

Jag skall flytta.

Nu skall saker ändras. Känner att det kommer bli bra. Något eget. Behöver det.



puss

Då var det gjort

Då har man skaffat sig en blogg bara sådär, jag vill egentligen inte ens ha någon men nu sitter jag här i allafall. Vet inte riktigt vad jag skall skriva om och förvänta er inte ett inlägg varje dag, tänker inte bli fast i detta träsket. Hörde förresten på radion i morse att folk som läser andras bloggar har ett tråkigt liv så dom måste läsa om andras. Det stämmer säkert. Jag skulle kunna vara en sån som sitter hemma hela dagarna och bara läser blogg efter blogg, men HA...det är jag inte, glad för det. Hade ju haft tid till det om jag nu hade velat. Nog om det.

I morse var det jogging som gällde. Det var inte fel och man vaknar  till liv igen. Gillar när man bara flyger fram längs vägen, så var det inte idag, tyvärr. Varje steg kändes.

Nu funderar jag på hur jag skall lägga upp dagen.

1. Serrisnack med mormor
2. Handla?
3. Baka kladdkaka
4. ......improvisera fram något kul

Ja som ni ser så är min dag full utav aktiviteter bäst att jag drar här ifrån fort.


RSS 2.0