H.N.Y


-07


-06


-05


-04


Tiderna förändras och vi med haha. Kan bara säga att det är tur det !

baby run, run.

Mötte Sara på torget och vi åt frukost på Expresso House. Hon i kassan hade 0 koll säger jag bara, hur som helst det blev bra i alla fall. Gick en promenad runt i Stenungsund sen kollade vi lite i affärerna. Gick till torgets bästa affär s y s t e m b o l a g e t. . . behövde lite Asti till i morgon. Det är tydligen Nyårsafton i morgon och jag är inte beredd, alls.
I alla fall, när vi tröttnat på att gå runt och frysa på torget drog vi till Timmervik och åt middag.
Jag vill gå bartenderkurs, låter aldrig fel. Bara skrapa ihop lite pengar först, sen smäller det.

Träning förut och hade en underbar känsla när jag sprang på gatorna i Stora Höga, vet inte om det var just den musiken som gjorde det. Jag var fri och jag sprang och sprang.

Som sagt nyår imorgon, tänker inte ha några förväntningar för jag vet hur det blir då. Var lite kul att läsa i dagboken från förra nyåret hur misslyckat man tyckte att allt vart.
"För det första så sköt vi upp raketerna och firade själva 12-slaget innan klockans ens var 12, hur misslyckat är inte det"
"För det andra när 12-slaget väl var såg man inte en endaste raket på himlen för vi befann oss 1000 mil in i skogen. Allt man såg var rök, snö och rök "



Hello sunshine come into my life..




Du är go att snacka med, vi sitter i samma båt.

w a f d !!

Vart hos Vickan ikväll, kul att träffa Jenny. Låt det aldrig gå så lång tid igen! Dead to the whh, what? WORLD ! <33
Upp tidigt i morgon. Önskar bara jag kunde få blunda lite också.





Jag har litat på imorgon
som en troende tror.
Jag skulle gjort så annorlunda.


H, We're still the greatest !

skjut mig

Har aldrig tidigare skjunkit såhär lågt, bara mig själv och min jävla rädsla att förlora något underbart att skylla.



I'm done.

En till !

Passar på och skriva medans jag kan, blir tungt nu. Jag är hemma nu igen. Ikväll var vi hos Olof spelade spel, drack öl + Tobbes fina glassdrinkar.
Spelade TP, tjejerna mot killarna det gick sådär för oss. Sen spelade vi neger och president och lyssnade på någon blandskiva från -98. Det var tider det !
Jag var bra på att spela kort idag. Vann hela tiden i början. Happy..


Heey!


Svaret, alla söker vi svaret....


Every word and every smile is something I keep on my mind.

You'll never understand what you mean to me.

It take a lot of guts to se.




 

Och jag är skyldig dig förlåt för allt. Vet att jag sagt det över 100 gånger och att det säkert aldrig kommer hjälpa. Men jag vill bara att du skall veta att jag är ledsen att jag gjort dig illa. Men du måste förstå... 

Can't hold back

Underbart väder ute. Jag och Vickan var ute med hunderna nyss och vi gick i skogen. Det var kallt och friskt på något sätt som att man kan andas riktigt där.
Igår var jag och Helen inne i stan bland alla hysteriska människor och shoppade. Hittade lite av varje men det viktigaste var nog att jag köpte skor. Behövde verkligen det men nu har jag fått skoskav av dom. Fast det jag egentligen behöver är ett par stövlar. Men då måste det kännas perfekt. 

Buss och Kings of Leon <3 riktigt nice. Tack för att du visade mig !

 
När drar vi ??? <3


Ser ut att bli en go kväll med Tobbe, Vickan och Olof. Ryktas om spelkväll och om det är sant så borde jag förbereda mig lite mentalt.
Kortspel var i alla fall inte min grej fick jag ganska klart för mig här om dagen. Blev totalt överkörd haha. Vann i alla fall en gång och det får jag leva på.



Allt spelar roll.
Skall tänka på vad jag säger vad det får för mening.
Tänka på vad du säger.
Backar ett steg och ser från håll.
Det är magiskt men tragiskt, magiskt.


Revansch

Lugnet efter stormen är här, det är skönt. Var i kyrkan förut på midnattsmässa och prästen pratade om hur helig julen var när man var liten. Den var så viktig. Önskar man kunde ha den känslan man hade då. Men saker förändras. Själv skall jag fira en stor jäkla kul jul med mina barn. weehoo !
Det var väldigt fint i kyrkan ikväll, levande ljus och ljus överallt <3 och så Viktoria. En fin avslutning på dagen D som varit både upp och ner, fram och tillbaka. Men nu står jag med båda fötterna någonstanns på jorden.
Vickan lämnade kyrkan med tårar i ögonen, inte för att hon var rörd mer för att hon höll på att spy. Det får ju bara inte hända i guds hem.

Trots att jag vart extra snäll i år kom aldrig tomten. Men någon hade vart snäll och lämnat julklappar i alla fall. Tack, fan tack för allt !


GOD JUL

Marry marry x mas

Julafton idag.
Ingen snö. Men det kommer det kommer.
God Jul på er !


Det här huset är inget hus mer. Ser ut som fan. Allt har rasat !



Gitarr gitarr gitarr gitarr. !!!




upp och ner, ner och upp

Bingolotto

Vill egentligen inte framställa mig själv som en tappad person men jag måste erkänna här och nu att jag blev livrädd för mig själv nyss.
Sitter hemma och spelar bingo med lite folk. Känner bara hur bra spelomgång nr 2 går. Jag har värsta flytet och på resan till Italien har jag fyra i rad, behöver en till. Nr 46. Tror ni inte det jävla numret kommer då. Jodå jag kastar lotten och flyger upp ur soffan. Jag vann, fan jag vann ! Det är inte sant. Alla tvekar och undrar om det verkligen kan stämma. Vi rättar den mot en annan lott och ja det ser ljust ut. Ända tills jag vecklar ut lotten och upptäcker till min stora besvikelse att jag spelat på spelomgång nr 4. Och det var sista gången jag spelade bingo.
My God det hade vart för bra för att vara sant, en resa till Italien. Nu är jag sjukt mobbad här och har dragit mig undan för att slippa alla pikar. Bra Malin bra.
Designen på dom nya lotterna är värdelös, jag tänker faktiskt skylla på det. Nu har jag spelat klart.


ooooooflyt.......


Var by the way i stan idag, sjukt mycket folk. Inte så oväntat. Nu är jag klar med alla julklappar. Nu är det roliga kvar, att ge bort dom och förhoppningsvis göra någon glad.
Imorgon är det dagen, dagen, dagen D.


The world is celebrating

Pepparkaksras

Idag var det äntligen dags att bygga pepparkakshus något jag velat göra lääänge nu. Det började egentligen inte så bra för någon av oss. Karin och Vickans hus var lite småtrasiga i kartongen, mitt var typ helt. Självklart blev jag utsedd till den sämsta av oss tre. Vilket visade sig senare vara fel fel fel.

"J a g   b l i r   t y p   i r r i t e r a d   n ä r   j a g   s e r   d i t t   h u s "  - vickan om mitt non stop fyllda tak. Okej jag kanske tog i lite väl. Såg faktiskt det själv sen.

"J a g   f i c k   p a n i k   n ä r   j a g   s å g   h u r   h o n   b r a s s a d e   p å   m e d   m a r s h m a l l o w s " - Karin verkar skylla sina misstag på sin kusin.

Karin såg det här som en tävlig. Kan säga att hon kände sig ganska besegrad när vi var klara. Det är så kul att göra sånt här med henne, något hon kan misslyckas med. Förlåt gumman men du sög. <3 Du misslyckas aldrig annars !


Vad hände?



Lyckats !


Lyckats !

Sen blev det middag med familjen Nyberg. Jag diggar Eva.


Jag lägger min hjärna här nu...


It's all about the wine

Det blev sannerligen en lyckad fest igår. Lite tråkigt var dock att strippan Pauline hade fått tag på inte kunde komma.  Han skulle åkt ända från Skövde. Jag som hade med mig kameran och allt. Emelie hade blivit så glad det är jag säker på. 
Det var mycket nytt folk också, himla kul. Vissa fick lite för mycket av det goda. Mintu är inte till för att halsas. Men det vet du nog nu haha.

Idag har jag varit med Dennis i stora staden Göteborg för att leta present till hans mamma och julklapp till hans syster. Vi var väldigt effektiva måste jag säga. Det är bra med dom som vet ungefär vad dom skall ha och bara går in och köper det utan krussiduller. Sån är inte jag. Förövrigt sitter jag här och funderar ut årets julklapp, det skall vara något speciellt. Jag kommer aldrig bli klar.  

Ikväll kommer Sveriges roligaste film, efter Kill your darlings då.
HEARTBREAK HOTEL






Det du sa har jag alltid vetat.
Kändes bara mer riktigt nu.


Goood morning

Har sovit hur bra som helst i natt. Somnade med nyckeln i dörren och alla lampor tända i hela lägenheten, shame on me. Var ganska trött tror jag.
Nu stod frukosten färdig när jag kom upp, sånt händer ju inte. Fanns t o m två människor här att äta frukost med.



Idag är det fest, SKÅL ! För igår fyllde Emelie 19 och det måste firas. Och jag vet en rolig sak som inte hon vet haha. Ser fram emot det sååå mycket. Vågar inte skriva det här ifall hon läser. Men jag lovar att lägga upp kort så fort jag bara kan.






Grattis Niklas. 18 år nu är du också stor. Snart blir det fight om bilen hehe.

Marry happy

Idag fick jag två stycken små fiskar av Viktoria i julklapp. Så nu är jag stolt ägare till Eli och Kaj. Låter som något jag skulle kunna döpa mina framtida knattar till.
Just nu simmar dom runt och bråkar med varandra eller så gör dom fler fiskar, jag får hålla ett öga på dom helt enkelt.
Måste nog leta lika fakta så att jag håller fiskarna vid liv, var ju typ 10 år sedan jag hade akvarium.  

Eli och Kaj



Hade en konstig dröm i natt. Du klättrade i en julgran.
 I guess I miss you most at christmas time.

Hjääälp !

I morgon är det dags för den årliga julklappskvällen med tjejerna. En liten mysig tradition som hållit i sen vi var ca 10 år eller något. Är jag förberedd ? Såklart inte och jag är inte förvånad. Jag har svårare än någonsin med att hitta bra julklappar. Eller rättare sagt jag hittar inte ens dåliga julklappar för jag hittar inga alls. Totlat värdelös.


                                                                                                 Karin

Fick veta hemligheten med att hitta julklappar och det är att veta ungefär vad man skall ha och lite tur att man stöter på något som man vet att man skall ha till någon. Det låter ju jävligt lätt.
Alltså det är turen jag skall gå på idag. Testar en annan stad också, kan ge vinst.

Jobbade förut städade två avdelningar, det tog 2 timmar. Jag är så snabb.
Det är dåligt att vara snabb när man är timanställd. Men pengar är inte allt här i världen. Även om jag behöver dom just nu. Nu är har man mer makt än vanligt på dagis det är bara att köra med denna : Du vet väl att tomten ser och hör precis allt du gör och är du inte snäll nu så kommer han inte komma hem till dig med några julklappar !
Dom blir som små ljus. Tack tomten.

Hej på dig också konstiga du !

Idag väcktes jag av att telefonen ringde. I andra luren hör jag hur en mansröst säger, Hej gumman. Jag undrade vem människan med rätten att kalla mig gumman var. En manlig dagisfröken väckte mig och öppnade konversationen med, hej gumman. Det är aldrig okej att mannen med den lila skjorta säger så till mig.
Fan ja jag kan jobba. Sen var han sådär övertrevlig i telefonen, jag brukar inte ha dåligt morgonhumör men hans smörande gjorde mig lite irriterad faktiskt.

Bartenderkurs ? Hur klingar det i öronen tro. Jo rätt bra. Har fått lite info av Sara nu och det verkar helbra faktiskt.



I morgon är det jobb igen. Looooove it. Haha. Pussel är kul btw.
I morgon är en bra dag också, jag vet det redan idag. <3

time to kill

Tog en promenad ner till torget förut tänkte kolla efter lite julklappar. Jag köpte en ! Fan nu har jag typ panik. Varför hittar jag inga och varför är det så svårt och veta vad man skall köpa? Julen kom för fort i år.
Varje år säger man att man skall börja i tid, händer det någonsin?
Nej.
Gick bort till musikaffären också, det var mys att gå runt och kolla på allt. Har en fin fin idé nu. Men den är hemlig.

Fick inget jobb idag, det är slut på mina gig nu. Jag är förbrukad. Hoppas dom ringer i morgon annars blir det trååk.






Hoppas allt gick bra idag.  L U !


Det är alltid söndag

Jag fick köpt en julklapp idag, en. På typ 5 timmar, jag skulle vilja säga att det är näst intill värdelöst. Först var vi på torp och sen åkte vi till uddevalla c för att fika lite. Hittade ett lite skumt café med det var mys. Vissa hade ju väldans lätt för att köpa saker men för mig gick det trögt. Måste skärpa mig och köpa klart julklapparna nu, snart. Måste köpa skor till mig själv också, det blir snart prio 1.
Åkte till träningen och spanade lite förut. Tur att Winkler var där. Fick ett förslag också, tål att tänkas på. Hm ?
När tjejerna gör plankan så kläcker Micke G ur sig en go kommentar:
" T j e j e r ,   g l ö m   i n t e   a t t   a n d a s .   H j ä r n a n   d ö r   e f t e r   2   m i n u t e r . "
Vet inte hur mycket sanning som ligger bakom det där. Men det lär vara orsaken till min hjärndöd i vilket fall. Jag hatar plankan, nu är det officiellt, jag hatar den!

Det är en sak jag funderat över lite angående låten: I Would Do Anything For Love (But I Won't Do That).
Vad tusan är det han inte tänker göra ? Jag undrar alltid det när jag hör den låten.


Nej men nu är det dags att bita i äpplet, eller vad säger du Anna? Du har det förresten äckligt bra. Inte alls avundsjuk.


























Dom ögonen tillhör inte dig.
Du är kall så kall.


uppdatering

Vet inte om jag ser det jag vill se nu. Men jag tror att det snöar lite lite lite ute. Om det är så, så blir jag glad ! För om det ändå skall hålla på och vara så kallt så kan det lika gärna komma lite snö, det är fint.
Igår skulle jag julhandla med vickan. När jag kom hem till henne så var det ingen som svarade, jag gick runt och letade och ropade lite till. Efter en stund svarar någon med en väldigt lugn och samlad röst , ja (i sömnen). Och vad hittar man inte då, jo en sovandes Viktoria som vaknar och skriker NEEEEJ !
Kom fram till torp lite senare än planerat men vad gjorde väl det. Hittade lite julklappar så nu känns det som om jag har kontroll på läget lite i alla fall. Men det är verkligen inte klart.

Cup på kvällen, finns inget att säga om den. Gick inte bra, alls.

Orkar inte skriva mer nu men i morgon är det dags för HITTA JULKLAPPAR DEL 2. Wish me luck !


.


.

Det är något jag vill säga innan du går.

Snälla stanna där du står.

Vänd mig inte ryggen nu.

D u   ä r   d e t   v a c k r a s t e   j a g   v e t   i k v ä l l. 



Julmiddag

Jag säger bara köttbullar och röbetssallad. Det är det som gör julen värd. Nu är jag för mätt som man alltid blir när man ätit julmat. Tänk att  man skall leva på julmaten i ca 4 veckor framöver, sjukt enformigt. Nästan så att jag skall ge mig på att testa sillen bara för att få lite variation. Vi kollade några avsnitt av Suns Jul, my Goood. Kul kul kul.



I morgon omvandlas jag från dagisfröken till lokalvårdare, låter rätt classy. Jag som typ har fobi för trasor av olika slag, får se hur det kommer gå.

Mystery Jets ...lyssna  !

Pepp

Stod en liten present till mig i köket i morse. Jag började genast fundera över om jag och mamma var mer ovänner än vanligt eller om hon hade dåligt samvete för något. Men så var inte fallet. Jag har tydligen namsdag idag !!
M a l i n  d a g e n.
Idag skall jag jobba i Getskär. Det är bra att jobba.

" H a n   ä r   e n   s å n d ä r   k i l l b ö g "
Svårt att vara bög om man inte är kille, eller hur Julia Albinsson? Ville egentligen inte hänga ut dig här men jag ändrade mig. Det går inte alltid att ha huvudet på skafft.






Igår släppte det bara genom att skriva några meningar, få ord.


Är du vegetarian ?

Idag var jag och Björn på blodcentralen. Svarade på massa frågor typ: Har du haft sex med en man som tidigare haft sex med en annan man ? Haha fan vad svåra frågor. Man fick i alla fall inte lämna blod om man hade haft det.
Fick lämna 3 rör med blod och nästa gång skulle dom tömma mig i ca 10 min, undra hur många liter som försvinner då?.Kollade mitt blodvärde och det var precis så jag skulle få bli blodgivare, 125. Hon frågade om jag var vegetarian, hade dåligt med järn eller vad det nu var, något som vegetariander också hade. Så hedanefter skall jag inte slarva med maten och nu är det bara en massa kött som gäller.

Sen så skulle hon kolla blodtrycket ni vet med en såndär grej runt armen, då hade jag tydligen extra slag i hjärtat. Det var nog inget farligt som tur var. Men det viste jag inte innan att jag hade. Nu tar det 4 veckor innan dom hör av sig och säger om jag är godkänd eller inte och vad dom hittat för annat nice i mitt blod. Dom ville ha Björn som posterboy men han tackade nej. Sen fick vi lite saker.

Drog till Eat (såklart) och fikade. Latte och en kanelbulle med alldeles för mycket kanelgrejs.
Idag är jag och gitarren såå tighta, snart kasnke det kommer en ny till samlingen ! Yeeey.


Hit me hard

" V a r f ö r   v i l l e   G u b b e n    N o a h   o c h   J e s u s   i n t e   å k a   b å t   m e r ? "
Gillar att jobba på dagis men ibland är det svårt att hitta svaren.

Imorgon är det dags för mig och Björn att åka till blodcentralen och göra lite tester för att se om man blir godkänd som blodgivare. Hoppas hoppas.

Bästa låten nu helt utan konkurrens : The Quiz - Hello Saferide.

Can't face it. yet


Long time no seen..

en busschaufför

Igår var jag på Ikea och det inhandlades en hel del. Träffade Winkler som också storhandlade, tillslut? När vi var klara var klockan runt 4 och en stress började sig så sakta smyga sig på. Ringde Vickan och hon sa att det var lugnt så jag tog det lugnt. Hämtade henne i skogen och sen åkte vi hem hit och åt.
Det var utgång som var prio 1. Vin och gin, det kan bara gå på ett sätt då. Wiman kom också, sjuktbra.

Wiman : Ser detta ut som ett sugmärke? (hon visar ett märke på armen)
Vickan : Ja !
Wiman : Nej, jag blev klämd mellan melonlådorna.
Vaaa?



Stressa som fan ner till bussen, i onödan såklart.. Sen när vi kom till stan blev vi typ hotade av en kille som nyss gängat på en toa som vi knackat en gång på. Tog det inte så seriöst, skrattade mest så då blev tjejen skogstokig och ville slå Vickan. Vilka stjärnor det finns alltså.
Vi gick till Sense och käka räkmackor och drack öl. Och sen vidare då till Gretas, Vickans numera favoritställe I guess. Du och musiken var ett !
Träffade Eskilstuna Victor som var i stan och hälsade på en kompis. Hur kul som helst att träffa dig igen, lite Grekland reunion sådär.
Sen blev det buss hem, galen bussresa folk som blev avslängda och en gubbe som typ gick av och blev lurad och bussen körde iväg och hans jacka var kvar på bussen. Jag fattade ingenting för först var han hur go som helst, busschuffören alltså.
Sprang som en dåre på väg hem och då träffade jag en filur som bara hade en sko som satt och frös.

Nu är det söndag igen, hur känns det egentligen. Måste  köpa julklappar snart, värsta stressen.


'





En bror



Gött att han slutade tidigt idag. Nu skall det fikas.

Mission completed

Jag säger bara 60 km på en cykel med pafft bakdäck is the shit. Vet inte varför jag gav mig in på det men det har fan aldrig varit så gött att komma hem någonsin. Hasade mig upp för trapporna med mina isklumpar till fötter.
Känner mig som en bättre människa idag, jag har nämligen anmält mig som blodgivare också. Nästa tisdag skall jag och B dit och göra lite tester innan man blir godkänd att ge blod. Tänk att det kanske kommer att betyda jättemycket för någon att jag gett blod. Någons liv kanske räddas. Så enkelt att ge då. Bra grejer. Bidrar i alla fall med något här i världen.



 

Trött nu kan jag lova. Men blir inte mycket till sömn i natt. Nejnej, men vad gör man inte för en vän. Hoppas du får det sjuktbra ! Du är så värd det. 
Måste smörja in mina händer nu puss


Up up and away

Nu skall jag snart i väg. Det skall cyklas och det skall cyklas långt, det finns ett mål så ja hoppas jag kommer dit. Inget jobb på två dagar nu, mitt egna val. Önskar jag jobbade nu.




Ta mig tillbaka ! Karin, Vickan, Lollo och jag. I'm a believer....



missmissmissu.
VSDFR


Lite nytta

Eftersom vi varken har diskmaskin eller tvättmaskin förtillfället så fanns det en del sysslor som bara var så nödvändiga idag. Började dagen med att diska upp den stora högen med porslin som växt i köket sen så begav jag mig ner till torget för att gå och handla lite med Vickan. Varför allt i världen är kundvagnarna näst intill omöjliga att svänga med? Det var sjukt mycket folk där idag i alla fall. Jag åkte hem till Sth och tvättade och sen till Vickan för att granera en tårta. Jag var värdelös på det idag. Fast tårtan blev fin tillslut, tyckte i alla fall Vickan :
"J a g  k a n  v e r k l i g e n  f å  e n  t i l l f r e d s s t ä l l e l s e  a v  a t t  b a k a  n ä r  d e t  b l i r  s å h ä r  b r a"
Hm okej. Någon som är nöjd med sin tårta.

Sen underhöll jag Vickan lite med hennes mammas gitarr som förövrigt saknar strängar. Inte alla som får lyssna på falsksång när man duschar.
Eftersom O <3 skulle komma till henne så drog jag och tvättade lite till. Sen var det träning. Skönt att springa, springa och springa. Bara musiken och stegen som hördes. Tomt i skallen. Så det skall vara. Volbeat.


Du och jag borde starta en dansskola ! Ääääg.




Jag ser varje ord men förstår knappast meningen.


00.08





K e e p   i t   a l i v e .







Condeco

Idag när jag var på väg till jobbet hade jag en go känsla och det var inte för att jag skulle jobba direkt. Det var något helt annat. Kände mig glad. Gick liksom runt med ett leende, läskigt.
Leendet övergick lite senare till en något mer sammanbiten min, barn är inte lätta att ha och göra med ibland. Jobbade typ med en släkting till mig idag, det var nice.
Sen blev det fika på Condeco. Kunde snacka om allt, om livet. T a c k . Hoppas det inte kändes så svårt.

Nu skall jag gå ut och undersöka den här staden lite. Se vad det finns.



I f  I  w e r e  o n  t h e  h i g h e s t  c l i f f,  o n  t h e  h i g h e s t  r i f t  a n d  y o u  s l i p p e d  o f f  t h e  s i d e  a n d 
c l e n c h e d  o n  t o  y o u r  l i f e  i n  m y  g r i p  I  W O U L D  N E V E R  E V E R  L E T  Y O U  D O W N


RSS 2.0